Friday, 2 December 2011

STILL SINGLE

maksud aku sekarang nie pun aku still single tapi cam xavailable la plak ha3.. mana lebih ok?.. single or couple?.. ada yang tengah couple kata kalo single lebih baek sebab xyah pk mslah pasal boy kte.. yang ngah single plak kata baek couple sebab kte xase sunyi.. kalo aku plak SUKA HATI KORANG LA hahahahaha... xdak salahnyer kalo nak couple ngan single pun.. dua2 ada cerita sendiri.. ada sedih ngan happy.. jangan frust nongeng sudah..
ok sekarang citer pasal aku plak.. sekarang nie bila aku kira2 balik, dah 9 bulan aku single.. dah xase ape2 pun..  kalo mesej pun ngan kawan2 ja.. kredit aku pun jimat he3.. aku pun sebenarnyer malas nak pk pasal couple nie.. bia la aku single pun janji orang xkacau aku.. lagipun aku nie dah la jenis yang susah nak sayang orang.. nak suka orang pun aku susah.. tapi sekarang aku ase macam suka kat sorang mamat  nie he3.. tapi setakat suka jela.. bese la normal kan kalo kte suka kat orang.. yang peliknyer aku xtau nape aku suka die maybe sebab die simple je kot.. aku kan ske orang yang simple.. name ja simple tapi susah giler nak cari orang yang simple.. kebanyakkan nyer poyo je lebih.. 
sekarang nie aku pelik sikit sebab kalo nak couple pun aku akan time orang yang mintak couple cara gentlemen sikit.. hahahaha gedik kan.. sape la yang nak wat cam 2 kat aku.. nak kata comel pun dak hehehe..
xpela kira cam impian aku ja.. sebab lame single kan.. berangan je lebih.. maksud aku gentlemen 2 aku just nak orang 2 mintak couple face 2 face.. bukan dalam mesej yang macam xboy aku penah wat sebelum nie.. agak2 ada dak laki cam 2 nak wat kat aku :-) ehem sebenarnyer kalo xdak pun xpe tapi kalo ada lagi ok he3.. sekarang nie memang xdak calon pun.. yang mamat aku citer aku suke tadi, aku je yang suke die, die xsuke aku pun.. die pun dah ada awek.. xkisah la.. janji aku apy sekarang nie ngan kawan2 aku..
ok la nanti aku citer apa yang akan jadi seterusnyer..

*semoge aku n die apy selalu :-)
impian aku nak EGO S dah tercapai akhirnyer.. alhamdulillah..
time kasih ayah, ag sayang sangat kat ayah..
walaupun ayah xbeli kat ag pun ag still sayang ayah..

2 comments:

  1. hahahhaa..gataiii dak brutal nie yeee..t boleh lah i borrow kamu punye mOtO..:D

    ReplyDelete
  2. pun bole la misz gedik ;)
    sye gatai sikit jela.. hahahaha...

    ReplyDelete