Monday, 19 December 2011

sedihnya aku tengok moto aku..

18.12.2011 dalam pukul 6.45 cam 2.. aku on the way nak balik ruma sewa dekat sri iskandar.. aku excident disebabkan nak elak kereta.. die belok xbagi signal.. nasib baik la aku xbawak laju.. tempat aku jatuh 2 dekat ja ngan umah opah aku.. maa aku dah kata dah jangan balik lagi.. die suruh balik ja pagi isnin.. masalahnya aku ada trip ID p KL.. 3 ari.. dengan bajunya xkemas.. 2 la aku degil sangat nak balik.. xmo dengar cakap maa aku.. lepas ja jatuh aku col adik lelaki aku (bob) die datang amek aku.. then aku col ayah aku cakap aku jatuh.. die ngah ngok bola datang amek aku bawak p klinik.. doktor 2 cuci luka aku pastu inject ponggong aku.. dah la die doktor muda.. segan aku hahaha... sakitnya jangan cakap la.. aku mula2 xmo cucuk tapi ayah aku marah.. die kata nak bagi ilang ase sakit.. lepas aku jatuh aku asik ingat kat moto aku ja.. sedih betol aku ngok moto aku calar balar.. padahal aku baru ja cuci.. xtau nak cakap camne sedihnya aku tiap kali aku ngok moto aku.. ish parah betol.. walaupun aku lagi teruk daripada moto aku tapi aku tetap sedih ngok moto aku..

*sory moto sebab xdapat nak jaga kau elok2..
seyes aku sedih sangat.. nak tido pun aku sampe termimpi2 kat kau..
AHS9590, nanti kalo aku dah kaya sikit aku tolong rawat kau pulak yek..

Tuesday, 6 December 2011

ya sudah la..

penyakit orang yang cepat jemu..macam mana nak buat yek?.. aku pun boleh penat kalo macam nie.. aku tak minta la yang aku dijadikan cepat jemu.. macam mana kalo aku dah kawen.. perh susahnya hidup aku.. boleh ke aku jumpa dengan orang yang aku tak kan jemu.. mesti bole kan?.. nama pun ag brutal yang comel :-) itu jela yang aku nak citer sekarang nie.. sikit je kan, tak macam selalu he3..

IZINKAN AKU MENCINTAIMU
Sungguh benar ku cintaimu
Meski kau tak anggap ku ada
Ku tak akan memintamu
Untuk mencintaiku
Ku tak berharap kau cintaiku
Ku tak berharap kau balas cintaku
Yang aku harap kau izinkan aku cintaimu
Cinta ini sudah terlanjur ku miliki dari dirimu
Biarkan cintaku bersamamu
Meski ragaku tak bisa bersamamu

*untuk dia... sampai kat sini ja kisah kita..

Apapun yang terjadi
Ku kan selalu ada untukmu
janganlah kau bersedih
Couse everything’s gonna be ok

*khas untuk abg star :-)
satu2 nyer laki yang xjemu selain daripada ayah..
semoge happy selalu..

Friday, 2 December 2011

STILL SINGLE

maksud aku sekarang nie pun aku still single tapi cam xavailable la plak ha3.. mana lebih ok?.. single or couple?.. ada yang tengah couple kata kalo single lebih baek sebab xyah pk mslah pasal boy kte.. yang ngah single plak kata baek couple sebab kte xase sunyi.. kalo aku plak SUKA HATI KORANG LA hahahahaha... xdak salahnyer kalo nak couple ngan single pun.. dua2 ada cerita sendiri.. ada sedih ngan happy.. jangan frust nongeng sudah..
ok sekarang citer pasal aku plak.. sekarang nie bila aku kira2 balik, dah 9 bulan aku single.. dah xase ape2 pun..  kalo mesej pun ngan kawan2 ja.. kredit aku pun jimat he3.. aku pun sebenarnyer malas nak pk pasal couple nie.. bia la aku single pun janji orang xkacau aku.. lagipun aku nie dah la jenis yang susah nak sayang orang.. nak suka orang pun aku susah.. tapi sekarang aku ase macam suka kat sorang mamat  nie he3.. tapi setakat suka jela.. bese la normal kan kalo kte suka kat orang.. yang peliknyer aku xtau nape aku suka die maybe sebab die simple je kot.. aku kan ske orang yang simple.. name ja simple tapi susah giler nak cari orang yang simple.. kebanyakkan nyer poyo je lebih.. 
sekarang nie aku pelik sikit sebab kalo nak couple pun aku akan time orang yang mintak couple cara gentlemen sikit.. hahahaha gedik kan.. sape la yang nak wat cam 2 kat aku.. nak kata comel pun dak hehehe..
xpela kira cam impian aku ja.. sebab lame single kan.. berangan je lebih.. maksud aku gentlemen 2 aku just nak orang 2 mintak couple face 2 face.. bukan dalam mesej yang macam xboy aku penah wat sebelum nie.. agak2 ada dak laki cam 2 nak wat kat aku :-) ehem sebenarnyer kalo xdak pun xpe tapi kalo ada lagi ok he3.. sekarang nie memang xdak calon pun.. yang mamat aku citer aku suke tadi, aku je yang suke die, die xsuke aku pun.. die pun dah ada awek.. xkisah la.. janji aku apy sekarang nie ngan kawan2 aku..
ok la nanti aku citer apa yang akan jadi seterusnyer..

*semoge aku n die apy selalu :-)
impian aku nak EGO S dah tercapai akhirnyer.. alhamdulillah..
time kasih ayah, ag sayang sangat kat ayah..
walaupun ayah xbeli kat ag pun ag still sayang ayah..