Monday, 19 December 2011

sedihnya aku tengok moto aku..

18.12.2011 dalam pukul 6.45 cam 2.. aku on the way nak balik ruma sewa dekat sri iskandar.. aku excident disebabkan nak elak kereta.. die belok xbagi signal.. nasib baik la aku xbawak laju.. tempat aku jatuh 2 dekat ja ngan umah opah aku.. maa aku dah kata dah jangan balik lagi.. die suruh balik ja pagi isnin.. masalahnya aku ada trip ID p KL.. 3 ari.. dengan bajunya xkemas.. 2 la aku degil sangat nak balik.. xmo dengar cakap maa aku.. lepas ja jatuh aku col adik lelaki aku (bob) die datang amek aku.. then aku col ayah aku cakap aku jatuh.. die ngah ngok bola datang amek aku bawak p klinik.. doktor 2 cuci luka aku pastu inject ponggong aku.. dah la die doktor muda.. segan aku hahaha... sakitnya jangan cakap la.. aku mula2 xmo cucuk tapi ayah aku marah.. die kata nak bagi ilang ase sakit.. lepas aku jatuh aku asik ingat kat moto aku ja.. sedih betol aku ngok moto aku calar balar.. padahal aku baru ja cuci.. xtau nak cakap camne sedihnya aku tiap kali aku ngok moto aku.. ish parah betol.. walaupun aku lagi teruk daripada moto aku tapi aku tetap sedih ngok moto aku..

*sory moto sebab xdapat nak jaga kau elok2..
seyes aku sedih sangat.. nak tido pun aku sampe termimpi2 kat kau..
AHS9590, nanti kalo aku dah kaya sikit aku tolong rawat kau pulak yek..

No comments:

Post a Comment