Wednesday, 20 July 2011

xdak kawan xley idop he3..


sye nak citer pasal kawan plak..
kawan sye nie ada dalam 3 kategori..
plik kan?? he3..


first group kawan dekat rumah.. kawan dekat rumah ada 3 orang..
nama fadzilla aka laa, jamilah aka mila n zuria aka joyah spot..
tapi sekarang sejak joyah spot pindah, kteorng dah xrapat ngan die..
yela die dah ada pakwe, mne la nak kua ngan kteorg dah..
laa nie 2 pupu sye.. ayah die ngan ma sye spupu..
sekarang die form 4..
rapat ngan die smpe die pn salu tido kat uma..
dah anggap cam adik jaa.. lagipun die xdak akak..
sume yang die xtau, die tnyer kteorang..
kalo nk kua xsah kalo xajak depa..
macam xbest ja..
mila nie adik angkat sye..
baru abeh spm..
kteorg malam2 memang salu lepak umah die..
ayah n mak die dah macam family kteorang gak..
best sangat dapat member cam dorang nie.. memang satu kepala..
tambah2 kalo bab karok..
memang giler abeh la..


second group mmber skola..
bestfwen sye nazirah, ayie, azam, hatim, dad, amir, wan, aqil, hasrul, syed..
tapi sejak masing2 sibuk sambung blaja, kteorg dah jarang jmpe n kua sme..
nazirah blaja kt polymas kedah, ayie poly unku omar perak, azam form 6 skola smkkppi, hatim kt poly kulim, dad poly penang, amir poly behrang, wan uitm arau, aqil uitm shah alam, hasrul kolej kat tronoh, syed sme cam azam form 6, satu kelas lagi..
sekarang hani dah jd bff sye sekali..
hani blaja kt uitm sri iskandar..
dulu waktu skola walaupun satu kelas tapi xrapat sangat..
sekarang dapat 1 cos, 1 U, 1 kolej..
kadang2 balik pun sme2.. yela umah kteorg dekat ja..
sekarang nie kalo nak kua pun ngan nazirah, ayie, azam, hatim n hani..
yang len 2 dah sibuk ngan hal masing2..
nie la hani farhana mmber 1 cos, 1 U, ngan 1 kolej 2..


dalam gamba nie ada ayie, azam, hani n nazira..


hani n nazira..


sye ngan nazira..


nie gamba waktu wat bbq kat umah dad..
yang tepi sye 2 ayie, belakang die amir n belakang sye 2 zafirah..
bbq nie wat waktu nak dekat exam spm kalo xsilap..




yang tepi sye 2 azam, tepi die syed, tepi syed, hatim n tepi hatim 2 la nazira..








last group ialah mmber2 dekat uitm sri iskandar..
yang paling rapat ngan sye sekarang nie tentu la my roomate..
amirah abd shukor aka mira from klate n nur hidayu abdul mutalib aka ayu from kedah..
sayang sangat ngan dorang 2 nie..
dua2 ada keistimewaan masing2..
mira amek cos town planning.. town planning 2 perancangan bandar dan wilayah..
ayu cos OM, office management.. yela nme pun ayu kena la amek cos yang nampak ayu ha3..
nak jadi setiausaha la katakan..
mmber classmate plak amira rasyidah akak mira kchik, aida hilwa aka wawa, shahirah aka eira..
best mmber ngan dorang nie..
dorang sempoi gler..
ble tension kalo jumpe dorang nie memang ilang la tension 2..
memang akan gelak smpe sakit perut..
mira orang ganu, aida orang kedah, eira plak orang kay el (KL)


pelikkan npe xdak nme laki..
mmber skola pnyer la amai laki daripada pompuan hahahaha...
xtau la npe mmber laki yang nak rapat xdak bknan d atie..
nak dijadikan bff brkongsi cerita suka duka xdak..
yela sebab dah bese ngan ayie, azam n hatim..
xdak pun mmber laki kt U nie yang sempoi cam dorg tau..
ish kat mne la nak cari..
susah tau, sebab 2 la bersyukur sangat ada mmber cam ayie, azam n hatim..
kalo ada mmber yang bole blah pun akasha, akhbar, n wan aka wanted..
wlaupun salu gado ngan wanted tapi dah anggap die mmber..
sme ja cam akasha, dorang anak mnja.. dorang sendiri yang ngaku he3..
AYU, HANI, SYE N MIRA
AYU, MIRA, SYE N KAK HAIZA
MIRA, SYE N AIDA
WAKTU NAK SAHUR-PART 1
MIRA KECHIK
CLASSMATE WAKTU BARU DAPAT STUDIO YANG ADA AIRCOND
HA3 GELAK JELA
DEKAT SUNWAY PYRAMID

CLASSMATE
CLASSMATE WAKTU PART 1
YANG BAJU OREN 2 KASHA, MY CLASS RAP

2 comments:

  1. hehehehe....kutuk ayu yeee...nk gthu kat ayu...lap u tooo...hehehehe

    ReplyDelete
  2. gtau la... soh akak sulong bce skali.. akak sulong pn dh ad blog la ktakn hahahaha...

    ReplyDelete