Wednesday, 20 July 2011

suka makan???? suka minum????

sye suka makan makanan ala2 kemboja sikit..
bese la, ayah sye kan orang kemboja..
he3..
ayah sye pandai masak tau..
die suke masak daging masak kicap..
sedap sangat..
yela orang salu kata kalo laki masak lagi sedap dari pompuan..
sye pun agak setuju la..
sye lagi suke makan daging daripada ayam..
ble time ghaye sye xsntuh ayam pun sebab ada daging he3..
tambah kalo ada daging masak kicap or rendang..
ayor plak sye paling suke ayor kelapa..
kalo p p.malam gerenti cari ayor kelapa..
tapi orang kata kalo minum banyak sangat xelok..
betol ke??..
sye pun xtau..
yang pasti sye memang suke..

bende yang sye xsuke makan first sekali kerang..
daripada kechik memang xsuke..
xtau npe memang xley nak masok perut..
msti terklua balik..
sayur pun banyak yang sye xmakan..
taugeh, timun, kacang panjang, tomato, terung, pkoknyer memang banyak sayur yang xsuke..

sayur yang sye suke pun bendi, kobis, salad, kacang botol, kangkung..
petai pun sye agak ske he3..

ayor yang sye xbekenan ayor yang brjus buah..
contoh buah tembikai..
ais lemon tea memang la sangat xske..

sory la..
sye bukan gedik tapi nak wat macam mne..
memang sye nie agak cerewet bab makanan nie..

asenyer amai yang xske bendi tapi sye ske..
abang ipar sye kata macam hingus ja bendi kalo masak..
tapi apa sye peduli, dah e2 yang sye suke..

kalo sye nak dengki ngan abang ipar sye, sye boh bendi kalo ngah masak..
gerenti die mrah n xmakan..
biaq p die la...
kurus sikit badan die yang dah membulat lebih daripada orang mengandung hahahaha...
(eh xbek gelakkan orang he3...)

tapi abang ipar sye ensem tau walaupun badan die dah bulat...
amai peminat lagi 2...
npe plak sye cter pasal abang ipar sye nie he3..
sebabnyer sye terlupe nak cter kat last post..
nme die ipin..
nme sebenar arifin..
nampak cam kuang aja kan panggil ipin ja..
tapi nak wat cmne dh bese panggil cmtu..
yela sebelum kawen ngn akak, sye memang rapat ngan die pun..
sye suke die ngan akak sye..
kalo sye xdak nampaknyer akak sye 2 masih ngan ex die yang gelap 2 hahaha...
xbek kutuk, azha nme die..
mke cam syamsul yusof..
alaa anak dato' yusof haslam..
sye arap sgt akak ngan abang ipar sye bahagia hingga akhir hayat..

almak nampaknyer sye dah melalut smpe ke mne tah...
orang nak citer pasal makanan ngan minuman ja td hahaha..
over plak smpe ke akhir hayat plak sye cter nie..

nak gak sye letak pic waktu akak ngan abang ipar sanding he3..




No comments:

Post a Comment